Gæstebog
Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Vi er altid glade for at høre hvad du/i mener om vores Cafeteria og eller kræmmermarked.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Michael og Bente, d. 25-11-2011
Vi plejer at være glade for at komme hos jer men lige nu er vi godt nok gale i skralden. For det første har vi intet fået at vide om at der ikke er billard i aften så vi kører troligt derud. Vi har faktisk betalt for at være med. Først da vi kommer opdager vi at der tilsyneladende er julefrokost, noget som vi INTET har hørt om. Vi betagter os ellers som stamgæster så vi er dybt skuffede over intet at have fået at vide. Det kan I sgu ikke være bekendt, Michael følte virkelig at det var en spand koldt vand i hovedet, men hvis I ikke ønsker os som gæster skal I da bare kontakte os, så skal vi da nok blive væk. Det sidste stykke tid har I været så underlige, det ene øjeblik er vi yderst velkomne ed knus og kram og næste gang vi kommer kan man dårligt hilse. Hvis vi har gjort noget forkert eller der er andet i vejen så tag dog og åben munden og sig hvad hvad der er galt. Vores penge fejler jo åbenbart ikke noget. Vi kommer forbi på onsdag når i åbner og så synes vi ærlig talt at der skal snakkes rent ud af posen. Vi vil meget gerne komme hos jer, men vi vil ikke være hverken til grin eller "i vejen"


E-mail:
Skrevet af Lange, d. 04-08-2010
1000 tak for sidst. Vi er sgu stolte af nu at kunne prale med, at vi har været på Danmarks nok fedeste Cafeteria. Mange hilsner fra Lange, Gnisten 5800


E-mail:
Skrevet af lizzie larsen, d. 30-05-2010
vi takker for en dejlig aften med flot service, dejlig spisning, god musik, med den skønne country musiker Leif Kerstein og et frisk værtspar ,hvad mere kan man ønske, til en festaften.takker hilsen lizzie larsen


E-mail:
Skrevet af Linda, d. 03-11-2009
De bedste burgere i miles omkreds :-)

Hilsen Linda og Morten


Skrevet af Charlotte Stege, d. 11-06-2009
Hejsa! tillykke med jeres nye åbningstider. Håber det bliver populært. Hilsen Charlotte


E-mail:
Skrevet af Lena Jørgensen, d. 11-06-2009
Hejsa.. vil lige sige tillykke med jeres nyåbnede grill/cafeteria. Og tak for den fantastisk gode mad vi har fået hos jer, kan kun anbefale andre at prøve.
Mvh Lena og Per.


E-mail:
Hjemmeside: www.lj-linedance.dk